Sak - Feilmelding: En saksbehandler har ikke lenger tilgang til enten hovedperson eller sak, og må slettes
Hvis man skal legge til medsaksbehandler på en sak, og man får opp følgende feilmelding: "En saksbehandler har ikke lenger tilgang til enten hovedperson eller sak, og må slettes" må man se på tilgangen til de ansatte som er knyttet til saken.

Feilmeldingen kan gjelde en eller flere av saksbehandlerne på saken. Den kan også referere til en saksbehandler som er lagt direkte på hendelser i saken. Man må altså se gjennom saksbehandlerne både på sak og alle hendelser i saken.
Løsning
- Noter ned navn på alle ansatte som er saksbehandler på saken eller på én av hendelsene i saken.
- Logg inn som administrator og gå til 'Administrasjon' - 'Tilgangsstyring' - 'Ansatte'.
- Søk opp en og en av de ansatte.
- Sjekk at de har aktiv profil, stilling og autorisasjon/rolle.

- Ansatte som for eksempel ikke lenger har en aktiv stilling, må fjernes fra saken eller underliggende dokumenter for at flere saksbehandlere skal kunne legges til i saken.